Onze softwareoplossingen

Om uw gehele administratie te kunnen verwerken en vervolgens aan u te kunnen presenteren, maken wij gebruik van een drietal softwareproducten.

Mocht u (of uw huidige boekhouder/accountant) momenteel met andere software werken is dit geen probleem. Wij zetten gratis uw huidige administratie om naar de producten waar wij mee werken.

Financiële administratie: MINOX

MINOX is een modulair opgebouwd financieel systeem in de Cloud (ofwel via internet toegankelijk, waar u ook bent) met gebruikersvriendelijke en volledig geautomatiseerde oplossingen voor alle financiële handelingen die nodig zijn. Niet voor niets is MINOX al enkele jaren gekozen als meest innovatieve en beste financieel systeem voor zowel bedrijven als accountantskantoren.
Meer informatie: www.minox.nl

Loon- en salarisadministratie: LOON

Het meest verkochte salarisprogramma van Nederland.
Meer informatie: www.loon.nl

Rapportages: VISION PLANNER

Deze software oplossing is gekoppeld aan het financieel systeem en stelt ons in staat om u te allen tijde het financiële deel van uw bedrijf op een visuele manier in beeld te brengen o.a. via geavanceerde dashboards. Vanuit dit systeem kunnen ook uw jaarrekening en tussentijdse begrotingen worden samengesteld.
Meer informatie: www.visionplanner.com

 

In het overzicht hieronder ziet u de samenhang tussen de verschillende software oplossingen.

Softwareoplossingen van KR Consulting